Over Verifast

Omdat misbruik van de sociale zekerheid het draagvlak voor het sociale zekerheidsstelsel aantast en een forse aanslag op de budgetten van overheden kan veroorzaken, hebben overheden steeds meer behoefte om de legitimiteit van uitkeringen te controleren. 

In de financiële sector is door de internationalisering steeds vaker hulp nodig bij het opsporen en onderzoeken van mensen en bedrijven die Nederland achter zich hebben gelaten, terwijl hier nog wel een hypotheek of andere schuld open staat. Deze vraagstukken vormen de basis voor het ontstaan van Verifast. Onze deskundigheid komt voort uit ruim 30 jaar ervaring binnen een gerenommeerd deurwaardersbedrijf. Als wereldwijde speler in internationaal vermogensonderzoek hebben wij kunnen vaststellen dat het gemiddeld bij 1 op de 5 gevallen mogelijk is om een uitkeringsaanvraag af te wijzen, de uitkering stop te zetten of een openstaande schuld te incasseren.

Vermoedt u dat iemand vermogen in het buitenland heeft terwijl er een uitkering wordt ontvangen van een overheidsinstantie? Of heeft een klant zich in een ander land gevestigd terwijl er nog openstaande schulden zijn? Dan biedt Verifast u dé oplossing! Wij verrichten wereldwijd vermogensonderzoek! Verifast helpt overheidsinstanties en financiële instellingen met het doorlichten van uitkerings- c.q. debiteurenbestanden en is ook ijzersterk in individuele zaken. Natuurlijk draait het altijd om delicate kwesties en maatwerk, het spreekt voor zich dat Verifast alle opdrachten en de hierbij vrijgekomen gegevens zeer discreet behandelt.

Wilt u weten wat Verifast voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.